Get Adobe Flash player

ELEKTROCAFE BV – DE SPECIALIST IN  ASSEMBLAGE EN OP MAAT GEMAAKTE PRODUCTEN

Door de wensen van onze klanten heeft Elektrocafe door de jaren heen zich gespecialiseerd in het leveren van geassembleerde en op maat gemaakte producten.  Het complete proces van engineering tot de uiteindelijke assemblage of ontwikkeling van een product wordt uit handen genomen door Elektrocafe.  In een vrijblijvend persoonlijk gesprek worden samen met de klant  de mogelijkheden besproken. Het  gaat voornamelijk om materialen  of systemen dat herhaaldelijk wordt toegepast in nieuw te bouwen machines en installaties.  Zo hebben wij  in samenwerking met verschillende bedrijven vele projecten kunnen realiseren dat tot dag van  vandaag door onze klanten wordt afgenomen.

Logistiek:

Veelal start zo’n project doordat de klant een verbeterde logistieke handeling wil realiseren waardoor het installatie proces vereenvoudgid kan worden.

Importeren: 

Naast het op maat maken van producten importeert Elektrocafe elektrotechnische componenten en of producten die aansluiten op de wensen van de klant.  In 90% van de gevallen behaalt de klant hiermee een enorm inkoopvoordeel.

Voorbeelden van op maat gemaakte  producten: Kabel assemblies, Kunststofbehuizingen met bewerking, Stalenkasten met bewerking, Wartels cq kabeldoorvoeren, Elektrische Besturingen, Trafo's, Acculaders, Branddoorvoeringen, Kabeldraagsystemen op maat, enz.